تنظیمات کارت ویزیت

پس از ثبت سفارش خود، باید کارت ویزیتتان را به تنظیمات دلخواهتان تغییر دهید.

تا زمانی که برای اولین مرتبه این تغییرات را تایید نکرده‌اید، هیچ کارت ویزیتی متصل به دامنه شما وجود نخواهد داشت. توجه داشته باشید که در هر زمان می‌توانید این تنظیمات را تغییر دهید.